Mijn naam is Nargis, met veel passie en enthousiasme bied ik coaching, counseling en werk ik met PSYCH-K.

Ik heb me jarenlang verdiept in psychologie, veranderingsprocessen en bewustzijn. Gefascineerd door de kracht van ons onderbewustzijn heb ik me ook bezig gehouden met de impact die (on)bewuste overtuigingen op ons leven hebben. 

Veel therapievormen zijn gericht op het verkrijgen van inzicht of het aanleren van nieuw gedrag. Maar vaak vallen we terug in onze oude patronen, omdat gedrag vooral gestuurd wordt door onderliggende emoties en overtuigingen en niet door ratio.  

De verschillende opleidingen die ik gevolgd heb hebben mij op persoonlijk vlak, in mijn werk en als moeder ontzettend veel opgeleverd. Ik heb vele onzekerheden, angsten en belemmerende overtuigingen kunnen loslaten. Zo heb ik bijvoorbeeld een gezonde dosis aan zelfliefde en zelfacceptatie ontwikkeld, waar ik nu iedere dag de vruchten van pluk.
Dit is niet altijd zo geweest. Tijdens mijn jeugd heb ik onbewust als kind de conclusie getrokken dat ik niet gewoon mezelf mocht zijn – behalve als ik heel erg mijn best deed om mijzelf te bewijzen en hard te werken. Zo ontstond bij mij het patroon van perfectionisme, bewijsdrang en het gevoel van ‘niet goed genoeg zijn’. Ik weet dus hoe het is om vast te zitten in oude patronen en gelukkig óók hoe je deze patronen los kunt laten. Er wacht een mooie toekomst op iedereen die ervoor durft te kiezen het ‘oude’ los te laten!  

Studie 

Commerciële Economie (Haagse Hogeschool)
Mindfulness cursus (Mindfulnessfabriek)
PSYCH-K Basis (DeWerff)
PSYCH-K Master
PSYCH-K Advanced
PSYCH-K Divine
Integratieve coaching & counseling (Academie voor Psychotherapie)
Medische basiskennis (Academie voor Psychotherapie)
Psychosociale basiskennis (Academie voor Psychotherapie)
Conscious Manifestation Course (Eckhart Tolle)

Als ik iemand zoek voor professionele ondersteuning wil ik weten:

Begrijp je mij en mijn probleem?

Kan ik echt mijzelf zijn bij jou?

Ben je deskundig en betrouwbaar?

Kun je mij helpen met mijn specifieke probleem?

Neem contact op met mij om erachter te komen wat ik voor je kan betekenen. 

Mijn naam is Nargis, met veel passie en enthousiasme bied ik coaching, counseling en werk ik met PSYCH-K.

Gefascineerd door de kracht van ons onderbewustzijn heb ik me jarenlang verdiept in de impact die (on)bewuste overtuigingen op ons leven hebben.
Het onderbewuste is als het ware een programmering die de uitdraai van je leven bepaald. Ik wist dat als ik toegang kon krijgen tot het herschrijven van die onbewuste overtuigingen ik daarmee de gouden sleutel in mijn handen zou hebben. 

Veel therapievormen zijn gericht op het verkrijgen van inzicht of het aanleren van nieuw gedrag. Maar vaak vallen we terug in onze oude patronen, omdat gedrag vooral gestuurd wordt door onderliggende emoties en overtuigingen en niet door ratio. En met PSYCH-K richten we ons precies op die onbewuste, onderliggende emoties en overtuigingen!

Werken met de methode van PSYCH-K heeft mij op persoonlijk vlak, in mijn werk en als moeder ontzettend veel opgeleverd.. Ik heb veel onzekerheden, angsten en belemmerende overtuigingen kunnen loslaten. Zo heb ik bijvoorbeeld een gezonde dosis aan zelfliefde, veerkracht en eigenwaarde ontwikkeld, waar ik nu iedere dag de vruchten van pluk.
Dit is niet altijd zo geweest. Tijdens mijn jeugd heb ik onbewust als kind de conclusie getrokken dat ik er niet mocht zijn – behalve als ik heel erg mijn best deed om mijzelf te bewijzen en hard te werken. Zo ontstond bij mij het patroon van perfectionisme, bewijsdrang en het gevoel van ‘niet goed genoeg zijn’. Ik weet dus hoe het is om vast te zitten in oude patronen en gelukkig óók hoe je deze patronen los kunt laten. Er wacht een mooie toekomst op iedereen die ervoor durft te kiezen het ‘oude’ los te laten!  

Studie

Commerciële Economie (Haagse Hogeschool)
Mindfulness cursus (Mindfulnessfabriek)
PSYCH-K Basis (DeWerff)
PSYCH-K Master
PSYCH-K Advanced
PSYCH-K Divine
Integratieve coaching & counseling (Academie voor Psychotherapie)
Medische basiskennis (Academie voor Psychotherapie)
Psychosociale basiskennis (Academie voor Psychotherapie)
Conscious Manifestation Course (Eckhart Tolle)

Als ik iemand zoek voor professionele ondersteuning wil ik weten:

Begrijp je mij en mijn probleem?

Kan ik echt mijzelf zijn bij jou?

Ben je deskundig en betrouwbaar?

Kun je mij helpen?

Neem contact op met mij om erachter te komen wat ik als coach voor je kan betekenen. 

 

Mijn persoonlijke ervaring en expertise zet ik graag in om jou te helpen! 

Dit zeggen cliënten

 

Dit zeggen cliënten

Psychotherapeuten, psychologen, een psychiater versleten, maar verder dan heel veel praten en inzicht krijgen over waar het aan kan liggen (en daar hebben we dan dit pilletje voor) kwam ik niet. Waarom kan ik dat nou niet veranderen? Ben ik echt zo en blijf ik dat maar doen? Het goede nieuws. Veranderen kan. Ik las Bruce Lipton, de biologie van de overtuiging. Met daarin helder verwoord de kracht van de overtuiging die in het onderbewuste zetelt. En dat je elk gevecht dat je daarmee aangaat, altijd verliest. Maar dat je die overtuiging kunt herschrijven en het onderbewuste voor je kunt laten werken in plaats van tegen je. Met psych-k.

Nargis gebeld en een afspraak gemaakt. Vanaf het begin voelde dat goed. Iemand die kent en herkent waar je mee zit. En die je helpt je ongewenste gedrag te veranderen. Die je helpt je blokkerende overtuigingen in je onderbewuste op te sporen en blijvend aan te passen naar overtuigen die je helpen in je leven. Dat doet ze rustig en geduldig met een vleugje humor, maar ook vasthoudend tot een goed resultaat is bereikt.
Ik ben rustiger, kan genieten, laat geen dingen meer ontsporen en heb vooral meer lol in het leven. Mijn dierbare merkte de verandering als eerste en heeft zoiets van: Het gaat al een tijdje goed, blijft dat nou echt zo?
Het antwoord is: Ja. Na onze 70ste gaan we van het betere van het leven pakken wat je pakken kan. En dat is heel veel. Nargis, bedankt daarvoor.

Man, 71 jaar

Ik had al veel over de theorie van Dr. Bruce Lipton gelezen. Door zelf terug te kijken op de ervaringen die ik in mijn eigen leven heb gemaakt klopte zijn theorie voor mij wel. Het resultaat van ons leven is gebaseerd op de ervaringen die we in de eerste 7 jaren van ons leven maken. Ik ging op zoek naar een Psych-k coach en kwam bij Nargis terecht. Ik had al mijn hele leven erg last van verlatingsangst. Al na de eerste sessie haalde ze mij door haar nuchtere en effectieve manier van aanpak uit mijn toestand van paniek. 5 verdere sessies volgden waar we samen alle belemmerende emotionele rommel uit mij leven hebben verwijderd. Ik voel me nu veel zekerder en ben vrij van angsten. Door de coaching bij Nargis ben ik veel bewuster over mijn emoties geworden. Ik kan ze nu controleren en beheersen in plaats van dat zij mijn leven bepalen. Het voelt als een bevrijding en verademing en ik ben Nargis zeer dankbaar voor haar begeleiding en ondersteuning. Ik raad haar zeer zeker iedereen aan die met welke vorm van belemmerende emoties, angsten, onzekerheden of verslavingen te maken heeft. Haar coaching werkt snel en effectief!

Vrouw, 48 jaar.
Ongeveer 3 weken geleden ben ik bij jou geweest. Het was voor mij heel erg bijzonder.
Er is heel veel rust in mijn lichaam en geest gekomen. Dat merkte ik vrijwel gelijk aan de manier van mijn ademhaling.
Voor mijn gevoel lijkt het alsof ik anders ben gaan ademen na onze sessie. Mijn ademhaling is nog nooit zo relaxed geweest!
Ik voel me zo onthaast en relaxed. Alsof er een ontzettende grote druk van m’n schouders af is.
Dankje wel!
Binnenkort kom ik voor een nieuwe sessie.
Vrouw, 33 jaar

Ik heb mijn vliegangst opgelost. Ik heb hierdoor 6 jaar niet kunnen vliegen en ik ben vorige week teruggekeerd van mijn vakantie in de VS. Tijdens turbelentie voelde ik een beetje spanning opkomen maar dit was na een paar minuten weg. Voor de rest heb ik een vrij goede reis gehad! Bevrijdend!
P.s Ik heb twee sessies met Nargis gehad voor mijn vliegangst. Ik kan wel zeggen dat dit snel resultaat geeft!

Vrouw, 43 jaar

Ik was nieuwschierig of psychk zou werken. Ik heb aan een probleem gewerkt waar ik al mijn hele leven last van had. In het begin merkte ik niet veel verschil. Na 3 weken merkte ik opeens dat dingen anders liepen. De gevoelens en angsten die ik mijn hele leven met mij meedroeg voel ik niet meer. Soms komt er nog een negatieve gedachte in mij op, maar ik kan er nu heel goed mee omgaan waardoor mijn dag niet wordt verpest. Ik ben blij dat deze methode echt werkt en ik zou het iedereen aanraden. Nargis is een doortastende coach en ik voelde mij snel geholpen.

Man, 41 jaar

Coaching & Counseling

Lisztstraat 218
2551TL Den Haag

E-mail: info@stressfree.nl
KVK:63520974

 

 

Privacy Policy Settings