Psychotherapeuten, psychologen, een psychiater versleten, maar verder dan heel veel praten en inzicht krijgen over waar het aan kan liggen (en daar hebben we dan dit pilletje voor) kwam ik niet. Waarom kan ik dat nou niet veranderen? Ben ik echt zo en blijf ik dat maar doen? Het goede nieuws. Veranderen kan. Ik las Bruce Lipton, de biologie van de overtuiging. Met daarin helder verwoord de kracht van de overtuiging die in het onderbewuste zetelt. En dat je elk gevecht dat je daarmee aangaat, altijd verliest. Maar dat je die overtuiging kunt herschrijven en het onderbewuste voor je kunt laten werken in plaats van tegen je. Met psych-k.

Nargis gebeld en een afspraak gemaakt. Vanaf het begin voelde dat goed. Iemand die kent en herkent waar je mee zit. En die je helpt je ongewenste gedrag te veranderen. Die je helpt je blokkerende overtuigingen in je onderbewuste op te sporen en blijvend aan te passen naar overtuigen die je helpen in je leven. Dat doet ze rustig en geduldig met een vleugje humor, maar ook vasthoudend tot een goed resultaat is bereikt.
Ik ben rustiger, kan genieten, laat geen dingen meer ontsporen en heb vooral meer lol in het leven. Mijn dierbare merkte de verandering als eerste en heeft zoiets van: Het gaat al een tijdje goed, blijft dat nou echt zo?
Het antwoord is: Ja. Na onze 70ste gaan we van het betere van het leven pakken wat je pakken kan. En dat is heel veel. Nargis, bedankt daarvoor.

Man, 71 jaar

Ik had al veel over de theorie van Dr. Bruce Lipton gelezen. Door zelf terug te kijken op de ervaringen die ik in mijn eigen leven heb gemaakt klopte zijn theorie voor mij wel. Het resultaat van ons leven is gebaseerd op de ervaringen die we in de eerste 7 jaren van ons leven maken. Ik ging op zoek naar een Psych-k coach en kwam bij Nargis terecht. Ik had al mijn hele leven erg last van verlatingsangst. Al na de eerste sessie haalde ze mij door haar nuchtere en effectieve manier van aanpak uit mijn toestand van paniek. 5 verdere sessies volgden waar we samen alle belemmerende emotionele rommel uit mij leven hebben verwijderd. Ik voel me nu veel zekerder en ben vrij van angsten. Door de coaching bij Nargis ben ik veel bewuster over mijn emoties geworden. Ik kan ze nu controleren en beheersen in plaats van dat zij mijn leven bepalen. Het voelt als een bevrijding en verademing en ik ben Nargis zeer dankbaar voor haar begeleiding en ondersteuning. Ik raad haar zeer zeker iedereen aan die met welke vorm van belemmerende emoties, angsten, onzekerheden of verslavingen te maken heeft. Haar coaching werkt snel en effectief!

Vrouw, 48 jaar.
Ongeveer 3 weken geleden ben ik bij jou geweest. Het was voor mij heel erg bijzonder.
Er is heel veel rust in mijn lichaam en geest gekomen. Dat merkte ik vrijwel gelijk aan de manier van mijn ademhaling.
Voor mijn gevoel lijkt het alsof ik anders ben gaan ademen na onze sessie. Mijn ademhaling is nog nooit zo relaxed geweest!
Ik voel me zo onthaast en relaxed. Alsof er een ontzettende grote druk van m’n schouders af is.
Dankje wel!
Binnenkort kom ik voor een nieuwe sessie.
Vrouw, 33 jaar

Ik heb mijn vliegangst opgelost. Ik heb hierdoor 6 jaar niet kunnen vliegen en ik ben vorige week teruggekeerd van mijn vakantie in de VS. Tijdens turbelentie voelde ik een beetje spanning opkomen maar dit was na een paar minuten weg. Voor de rest heb ik een vrij goede reis gehad! Bevrijdend!
P.s Ik heb twee sessies met Nargis gehad voor mijn vliegangst. Ik kan wel zeggen dat dit snel resultaat geeft!

Vrouw, 43 jaar

Ik was nieuwschierig of psychk zou werken. Ik heb aan een probleem gewerkt waar ik al mijn hele leven last van had. In het begin merkte ik niet veel verschil. Na 3 weken merkte ik opeens dat dingen anders liepen. De gevoelens en angsten die ik mijn hele leven met mij meedroeg voel ik niet meer. Soms komt er nog een negatieve gedachte in mij op, maar ik kan er nu heel goed mee omgaan waardoor mijn dag niet wordt verpest. Ik ben blij dat deze methode echt werkt en ik zou het iedereen aanraden. Nargis is een doortastende coach en ik voelde mij snel geholpen.

Man, 41 jaar

Ik ben bij Nargis gekomen omdat ik mijn belemmerende overtuigingen over mijn liefdesleven en mannen wilde veranderen. Mijn liefdesleven loopt al mijn hele leven niet lekker. Ik trok onbewust steeds de verkeerde mensen aan. Na het bekijken van video’s van Bruce Lipton en Psych-k, leek dit mij de geschikte methode hetgeen mij dwars zat op te ruimen. Samen met Nargis zijn we na de eerste sessie al tot de kern gekomen van mijn probleem. Eigenwaarde. Hier hebben we verschillende psych-k balansen op gedaan. Daarna ook mijn liefdesleven, ook een oud stuk van mijn ex-partner. Het helen van veel pijn, bedrog en teleurstellingen heeft mij opgeleverd dat ik mij energieker en fitter voel. Er is nu ook een soort luchtigheid in mijn dagelijkse leven, wat eerst een soort zwaarte was die ik steeds met me meedroeg. En dit al na 1 sessie.. ik had het niet verwacht. We hebben daarna nog 2 sessies gedaan en ik had het gevoel dat mijn probleem opgelost was. Ik heb weer zin om een nieuw persoon in mijn leven te ontmoeten, de negatieve gedachten heb ik niet meer. Ook niet over mijn gewicht. Ik raad iedereen Nargis als coach aan omdat zij snel tot de kern kan komen en een geweldige methode psych-k gebruikt. Niet oneindig lullen, maar focus op de toekomst en het probleem oplossen! Ben erg dankbaar.

Vrouw, 38 jaar

Nargis is een fijne en zeer deskundige coach. Bij haar voel ik me veilig en geaccepteerd en kan ik helemaal mezelf zijn. Ik kan mijn kwestbaarheden, valkuilen en zelfs mijn schaduwkanten volledig blootleggen om er vervolgens mee in het reine te komen. Nargis oordeelt niet en doet geen aannames. Hierdoor krijg ik de ruimte om zelf tot mijn eigen kern te komen. Haar begrip, open mind en vraagstellingen ervaar ik als een ware verademing. Na een sessie met Nargis voel ik me gegrond en heb ik weer scherp waar het om draait in het leven.

Vrouw, 29 jaar

Ik ben heel tevreden over de begeleiding van Nargis en ik wil graag doorgeven dat PSYCH-K écht werkt! 2 jaar met psychologen aan de gang geweest en het mocht niet baten, elke keer weer dezelfde gesprekken en inzichten. Na een paar sessies al resultaat gemerkt. Ik hoop dat PSYCH-K meer bekendheid krijgt en ik zou het iedereen aanraden.

Nargis bied een rustige en vrije sfeer waardoor je je als client snel op je gemak voelt en open kan zijn. Ze beheerst de methode uitstekend en voor een nieuwsgierig oor geeft ze ruime en verdiepende antwoorden. De methode is erg sterk en geeft je handvatten zodat je hier zelf mee verder kan. De sessie die ik heb ervaren bracht me verder in het proces waar ik al jaren in zit en is zichtbaar verbetert. Vooral gevoelsmatig is het onderwerp krachtiger intern geworden, zo kan ik met zelfvertrouwen alle uitdagingen omtrent dit onderwerp aan.

R. K - NLP Coach.
1 2

Coaching & Counseling

Lisztstraat 218
2551TL Den Haag

E-mail: info@stressfree.nl
KVK:63520974

 

 

Privacy Policy Settings